Problemi za Sarajevo: Hebibović van stroja dvije sedmice

Zaradio povredu u duelu sa Slobodom

Problemi za Sarajevo: Hebibović van stroja dvije sedmice

S. Mlaćo

U toku prvog poluvremena na jučerašnjoj utakmici Sarajevo - Sloboda (0:0) stručni štab bordo kluba je bio primoran da izvrši izmjenu. Zbog povrede teren je napustio Anel Hebibović, a više informacija o zdrastvenom stanju ovog nogometaša prenio je član medicinskog tima Sarajeva, doktor Senad Maksić.

"Riječ je o blažem nategnuću kolateralnog ligamenta. Našeg fudbalera očekuje pauza od petnaestak dana, te očekujemo njegov povretak na teren krajem tekućeg mjeseca, odnosno nakon reprezentativne pauze.", rekao je Maksić.

Krilni fudbaler bordo tima je u tekućoj sezoni postigao četiri gola, uz šest uspješnih asistencija.

Sarajevo će u prvom kolu Lige za prvaka u nedjelju u goste ekipi Širokog Brijega. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
E jak igrac u pm. pojaco bi Sarajevo da ne igra do kraja sezone...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi