Procurili detalji svađe Neymara i Cavanija: "Jesi ti Messi?"
Foto: EPA

Otkriva El Pais

Procurili detalji svađe Neymara i Cavanija: "Jesi ti Messi?"

Neymar i Edinson Cavani su i dalje glavna tema u većini evropskih medija. 

Pojačanje od 222 miliona eura i Urugvajac su došli u sukob za vrijeme susreta protiv Lyona (2:0) kada se nisu mogli dogovoriti ko će izvesti penal, a da jedan drugom nikako nisu sjeli svjedoče i novi detalji svađe koje je plasirao El Pais.

Kako tvrdi El Pais, Cavani je nakon jednog od prvih treninga poslije svađe upitao Neymara je li on to umislio da je Lionel Messi. Situacija je bila toliko napeta da su, navodno, morali intervenisati saigrači kako bi spriječili veći sukob između najvećih zvijezda momčadi. 

Trener Paris Saint-Germaina je umjesto fantastičnog tandema dobio veliku glavobolju. Ako želi klub odvesti do velikih rezultata, morat će u što kraćem roku smiriti strasti u svlačionici. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naredno iskušenje za Paris Saint-Germain je utakmica na Parku prinčeva protiv Bayerna u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi