Procurio izgled Adidasovog bh. dresa

Novi dres Zmajeva!

Procurio izgled Adidasovog bh. dresa

M. Skaka
Teme:

Jedina reprezentacija koja još uvijek nije otkrila dres u kojem će nastupati na SP u Brazilu je bosanskohercegovačka, a sve zahvaljujući ugovoru sa Legeom koji je na snazi sve do kraja maja.

Ipak, čini se da je greškom već pokazan dres u kojem će Zmajevi nastupiti u Brazilu i to u intervkjuju sa Herbertom Heinerom vodećim čovjekom Adidasa.

Hainer je za CNBC dao intervju ispred niza reprezentativnih dresova+, a u prvom planu je Bosanskohercegovčki i mora se priznati da zaista sjajno izgleda!

U NFSBiH nema zvanične potvrde o izgledu dresova u kojima će Zmajevi nastupiti u Brazilu i nema sumnje da je neće ni biti sve do 1. juna, ali zaista je teško povjerovati da dres koji sada možemo vidjeti nije upravo onaj u kojem će Džeko i ekipa istrčati na megdan Argentini na Marakani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.