Prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajevo: Kompletan prihod za razvoj Akademije i ŠF

Prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajevo: Kompletan prihod za razvoj Akademije i ŠF

O. Lekić

Od ponedjeljka 02.07.2018 godine počinje prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajeva za sezonu 2018/19. pod sloganom "Obećavam da ću ti uvijek biti vjeran".

CIJENE SEZONSKIH ULAZNICA ZA SEZONU 2018/19:

Sjever – Vedran Puljić” – 30,00* KM,
Istok – 70,00* KM,
Zapad – 90,00* KM,
Zapad Galerija – 200,00* KM,
Bordo VIP - 500,00 * KM

*Sezonske ulaznice mogu kupiti samo aktivni članovi FK Sarajevo.

Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice Kupa BiH, kako u jesenjem, tako i u proljetnom dijelu sezone 2018/19.

Kompletan prihod od sezonskih i članskih ulaznica za ovu sezonu biće uložen u dodatni razvoj Akademije i Škole fudbala Asim Ferhatović-Hase.

U cijenu sezonske ulaznice je uračunat PDV, te se može koristiti jednom po utakmici. Ulaznica vrijedi samo na ime na koje je izdata za sezonu 2018/19.

ONLINE KUPOVINA: Sezonske ulaznice bit će moguće kupiti i putem www.fanshop.fksarajevo.ba, www.fksarajevo.ba i www.kupikartu.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve informacije o sezonskim ulaznicama i članskim kartama FK Sarajevo možete dobiti u prostorijama Kluba u ulici Maršala Tita 38 b, putem e-maila [email protected] ili na telefon 033/222-280.

Informacije su dostupne i na zvaničnoj web stranici kluba www.fksarajevo.ba", navodi se na službenoj stranici kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi