Prodaja ulaznica za meč FK Sarajevo - Celtic FC ide odlično, očekuje se puno Koševo

Velika euforija među navijačima Sarajeva

Prodaja ulaznica za meč FK Sarajevo - Celtic FC ide odlično, očekuje se puno Koševo

Ostalo je još samo nešto više od 48 sati do jedne od najvećih klupskih utakmica koje je stadion Koševo vidjelo u proteklih nekoliko godina. 

Naravno, u pitanju je prvi susret 1. pretkola Lige šampiona u kojem će FK Sarajevo ugostiti slavni škotski Celtic, a ovaj susret je privukao ogromnu pažnju sarajevske publike.

Čini se kako odavno jedan meč nije privukao ovoliku pažnju navijača Sarajeva, a to je svakako i razumljivo obzirom da je Celtic jedna od najslavnijih ekipa koja dolazi na stadion 'Asmir Ferhatović Hase' u ovom vijeku.

Navijači Sarajeva već nekoliko dana 'grabe' karte za ovaj meč, a kako portal SportSport.ba saznaje, već je 80 posto ulaznica predviđenih za istočnu tribinu rasprodato. Prodaja ulaznica ide odlično i očekuje se da će stadion Koševo biti pun.

Domaći navijači će imati i konkurenciju na tribinama obzirom da se već danas na ulicama našeg glavnog grada mogu vidjeti navijači Celtica. Dakle, možemo slobodno konstatovati da su svi uslovi za fudbalski spektakl u našem glavnom gradu stvoreni, a svakako se nadamo da navijači bordo tima sa stadiona neće otići pognutih glava.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, treba reći i to da također neslužbeno saznajemo kako su popularni Divovi prodali već u ovom trenutku više sezonskih ulaznica nego u prošloj sezoni.

Za kraj dodajmo da je utakmica između Sarajeva i Celtica na rasporedu u utorak od 19.45 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ludilo ludilo ludilo nas očekuje. CELTIC mora pasti
23 0
Hasimaga
Hvala vam bordo momci sto ste nam omogucili ovakav spektakl
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi