"Prodali ste naše snove Judini sinovi"

Teška situacija u nesuđenom članu Druge lige Federacije - Jug HNK Kruševo

"Prodali ste naše snove Judini sinovi"

Prvak Županijske/Kantonalne lige HNK za prošlu sezonu momčad HNK Kruševo po svemu sudeći neće u ovoj sezoni igrati u Drugoj ligi Federacije - Jug koju su u protekloj sezoni izborili uvjerljivo bez ijednog poraza.

Na facebook profilu HNK Kruševa stoji objava u kojoj se spominju "Judini sinovi" te obraćanje puno gorčine usmjereno prema lokalnoj zajednici pa i globalnoj i lokalnoj politici koju klub očigledno okrivljuje za krizu i novonastalu situaciju koja će klub kako stvari trenutno stoje dovesti i do gašenja. 

HNK Kruševo iz istoimenog sela nedaleko od Mostara je klub koji je osnovan 1958 godine i kako stvari stoje ovaj 61-godišnjak će teško preživjeti novonastalu situaciju o čijem će se epilogu zasigurno mnogo više znati u narednim danima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi