Prodato već 2.000 Kakinih dresova

Real Madrid vraća novac u kasu

Prodato već 2.000 Kakinih dresova

Real Madrid već je prodao oko 2.000 dresova sa prezimenom Kaka, iako nije poznato koji će broj na dresu nositi Brazilac.

Prema pisanju madridskog sportskog dnevnika Marce, a vijest prenosi nogometni-magazin, Real je već prodao više od 2.000 dresova.

Kako će Kaka i službeno biti predstavljen večeras na «Santiago Bernabeuu» i kako će se tek tada otkriti broj njegovog novog dresa, postojala je mogućnost da se na dres otisne pogrešan broj, pa su tako pušteni u prodaju samo dresovi s njegovim imenom.

Na Realovim internet stranicama objavljeno je da će cijena jednog Kakinog dresa nakon njegovog službenog predstavljanja (sa imenom i sa brojem) koštati 84.99 eura.

Drugo pojačanje, Ronaldo, za čiju je kupnju Real Manchesteru platio 94 miliona eura, biće predstavljen 6. jula i njegovi dresovi će biti pušteni u prodaju na dan predstavljanja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.