Produžen ugovor FK Sarajevo i SportSport.ba

Medijska saradnja: Duplo više informacija, duplo više sporta

Produžen ugovor FK Sarajevo i SportSport.ba

M. Skaka

Novi ugovor o medijskoj saradnji između Fudbalskog kluba Sarajevo i portala SportSport.ba potpisan je jučer.

Uspješna saradnja između kluba sa Koševa i portala SportSport.ba produbljena je još početkom prošle sezone, a u periodu koji je pred nama biće i dodatno unaprijeđena od čega će najveću korist imati navijači i simpatizeri, te svi oni koji žele što brže, tačne i provjerene informacije o Fudbalskom klubu Sarajevo.

"FK Sarajevo je u portalu SportSport.ba prepoznao kvalitetnog i pouzdanog partnera. Nakon sezone uspješne saradnje odlučili smo naš zajednički rad dići na viši nivo, a sve sa ciljem brže i bolje informisanosti javnosti, a posebno navijača i simpatizera FK Sarajevo o svim dešavanjima vezanim za naš klub.", rekao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo i dodao:

"Pozivam bordo armiju da redovno prate portal SportSport.ba na kojem će imati tačne i provjerene informacije o FK Sarajevo."

Portal SportSport.ba će tako uz objektivno i pravovremeno izvještavanje o svim dešavanjima u FK Sarajevo za bordo klub osigurati i prostor za marketinšku promociju utakmica, promotivnih i komercijalnih akcija, te tehnički pomoći razvoj i unaprijeđenje zvaničnog portala kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ključ za napredak sportskih klubova u BiH je u podizanju nivoa administrativne organizacije, a u FK Sarajevo je u tom polju u posljednjih par godina napravljen veliki iskorak. Profesionalan pristup u bordo taboru je očigledan i rezultati njihovog mukotrpnog rada već su itekako vidljivi. Zadovoljstvo nam je da smo u prilici pomoći dalju promociju bordo kluba i uključiti i svoje resurse kako bi tribine na Koševu bile što punije.", rekao je Emir Haračić, direktor portala SportSport.ba.

Novim ugovorom SportSport.ba postao je jedini sportski portal koji će kao medijski pokrovitelj ući sa FK Sarajevom u sezonu 2013/2014.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.