Projektil Alija Adnana u stilu Roberta Carlosa

Pogodak sa 35 metara

Projektil Alija Adnana u stilu Roberta Carlosa

Gaziantepspor za koji igra bh. reprezentativac Haris Medunjanin, te bivši Zmaj Semir Štilić jučer je poražen sa visokih 5:2 na svom terenu od Rizespora, koji je najugodnije iznenađenje početka turske Super lig.

Gosti su zasluženo slavili, ali gol Alija Adnana kojim su gosti došli u vodstvo u 14. minuti susreta prava je majstorija.

U-20 reprezentativac Iraka koji je pružao sjajne partije na SP za fudbalere do 20 godina, koje se odigralo upravo u Turskoj, svojom je ljevicom ispalio je „projektil“ sa 35 metara kojem domaći golman nije ništa mogao.

Nije ni čudo što su ga mnogi usporedili sa legendarnim Robertom Carlosom, ali je čudo što nakon sjajnih igara na Mundijalu nije otišao u neki veći klub. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti