Proleter gostuje Slogi iz Trna

Druga liga RS, Zapad

Proleter gostuje Slogi iz Trna

D. Vejo

Fudbaleri Proletera će u okviru 21. kola Druge lige Republike Srpske Zapad gostovati ekipi Sloge u Trnu.

Pred ovaj meč, Teslićani se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli pa će tako nove bodove i priliku za nove bodove tražiti u Trnu, kod tamošnje ekipe Sloge. O samom meču pričao je i jedan od članova teslićke ekipe.

"Očekuje nas jedna veoma teška utakmica ali mi smo spremni da kući odnesemo tri boda i upišemo novu pobjedu. Atmosfera u timu je i više nego odlična tako da ne vidim razlog zbog čega ne bismo upisali dobar rezultat u predstojećem meču. U prvom dijelu sezone lako smo stigli do pobjede protiv Sloge iz Trna na domaćem terenu, pa se tako nadam i sada, samo na gostujućem terenu. Ukoliko upišemo pobjedu priključit ćemo se vrhu tabele, što nam je i cilj", rekao je za Sportport.ba napadač Proletera, Vladimir Marković.

Utakmica između Sloge i Proletera igra se u nedjelju od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi