Prolongirana odluka o ulasku investitora u NK Čelik

Bez konkretnih dogovora

Prolongirana odluka o ulasku investitora u NK Čelik

Edmir Škorić

Na današnjoj Skupštini NK Čelik izabran je novi privremeni predsjednik Upravnog odbora.

Jasmin Memišević je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora, a potom je Skupština istu usvojila, pa za v.d. predsjednika imenovala Damira Bradarca, koji u narednih 30 dana mora da posloži stvari u Upravnom odboru.

Na današnjoj Skupštini Čelika moglo se također jasno uočiti da ona nije ni za, a ni protiv ulaska turskog investitora u klub.

Niko nema ništa protiv ulaska investitora, ali u narednih 30 dana treba da dođe do konkretnijih dogovora i da se klubu dostavi nacrt ugovora o ulasku investitora.

Interesantno je da niko od predstavnika investitora nije ni danas pristustvovao Skupštini, pa nije ni predstavljen nikakav plan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stoga su članovi Čelika glasali da se odloži odluka o ulasku investitora u klub dok se situacija ne konkretizuje i dok ne bude jasniji plan samog djelovanja NK Čelik s novim investitorima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Ovi naumili Čelik pospremiti u Prvu ligu F BiH.
4 1
Benjamingst
Strah se lopovia ako udje investitor is Turske nemogu vise krasti. U svakoj mormalnoj drzavi investitori kupuju klubove I ulazu samo kod nas su protiv... a ne vide da bez pomoci stranih investitora nema pomoci. Onako ce klubovi da propdaju i da se ugase a tako niste omladinu....
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti