Promjena termina: Željo će Metalurg ugostiti u utorak

Plavi će revanš na Koševu odigrati dva dana ranije

Promjena termina: Željo će Metalurg ugostiti u utorak

Željezničar će u okviru drugog pretkola Europa lige igrati protiv makedonskog Metalurga. Prvi susret na rasporedu je u četvrtak 17.7. u Skopju, a revanš na Koševu neće biti odigran u terminu kada je prvobitno najavljen.

Naime, umjesto u četvrtak Plavi će Metalurg dočekati dva dana ranije, tačnije u utorak 22. jula u 21 sat. To je odluka iz UEFA-e koja je stigla danas i konačna je. Nije poznato zašto je ovog puta UEFA odlučila promijeniti termin Željine utakmice. Podsjećamo da je naš tim trebao u prvoj utakmici biti domaćin Metalurgu. Zbog izmjene termina, ove dvije ekipe će imati samo pet dana da se pripreme za revanš susret na našem najvećem stadionu.

Željo će u prijestolnicu Makedonije otputovati avionom, što će u mnogome olakšati putovanje svima u klubu sa Grbavice. Put Skopja će, naravno, i veća grupa navijača Željezničara koja će bodriti svoj klub i na ovom gostovanju a po pravilima UEFA-e, pripast će im minimalno dvije hiljade ulaznica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.