Propali pregovori, Ljajić na izlaznim vratima Fiorentine

Dogovor nije postignut

Propali pregovori, Ljajić na izlaznim vratima Fiorentine

Sastanak tokom popodneva završen je bez dogovora. Adem Ljajić odlučuje, Fiorentina ga ne želi prodati Milanu.

I sam fudbaler uz menadžera Falija Ramadanija, u pratnji oca prisustvovao je sastanku, a kako italijanski mediji javljaju, bitnih pomaka nema.

Obje strane su pri svome, Fiorentina nije poboljšala ponudu, a ne želi ni popustiti po pitanju klauzule. Ljajić, sada je već jasno neće potpisati novi ugovor, bit će stavljen na transfer listu, a pet klubova želi ga u svojim redovima. Prema nekim tvrdnjama uz Milan, Romu, Atletico i Tottenham, sada je navodno u igri i Juventus. U Fiorentini su ljuti na Gallianija, ne žele pregovarati sa Milanom, a ni "Rosoneri" nemaju deset miliona eura za srbijanskog asa.

"Ljubičasti" gledaju ka Madridu, Atletico je jedna od opcija, Ljajić bi najradije u Milan, ali se čini da je jedino bitno otići iz Firence, kako ne bi sjedio na tribinama godinu dana. On će dati navodno konačan odgovor u ponedjeljak, želi razmisliti i o ponudi Rome koja ga vidi kao zamjenu za Lamelu. Argentinac bi u ponedjeljak trebao postati član Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.