Propali pregovori Teveza i PSG-a

Propali pregovori Teveza i PSG-a

Kada su potvrđeni pregovori između Teveza i Paris Saint-Germaina očekivano je da se riješi pitanje nastavka karijere argentinskog napadača, ali to se nije desilo.

Kia Joorabchian, Tevezov savjetnik, nedavno je rekao da pregovara sa Paris Saint-Germainom samo zbog Carla Ancelottija, ali ipak ti pregovori su prekinuti i nemaju zakazan nastavak.

Joorabchian je boravio u Parizu gdje je pregovarao sa sportskim direktorom Parižana, Leonardom i novim trenerom, Carlom Ancelottije, ali dogovor nije postignut.

Savjetnik argentinskog napadača dok je bio u pregovorima sa francuskim klubom, rekao je da je u kontaktu i sa ostalim zainteresovanim klubovima, tako da se čini da je Tevez, ipak, najbliži Interu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti