Prosinečki o preuzimanju Srbije: Sve je moguće!

Bivši trener Zvezde pominje se kao kandidat za selektora

Prosinečki o preuzimanju Srbije: Sve je moguće!

Od kad je nedavno glavom bez obzira pobjegao iz turskog Kayserispora, Robert Prosinečki boravi u Hrvatskoj i razmatra ponude koje stižu na njegovu adresu. 

„Čekam neke ponude, narednih sedmica će sve biti poznato,“ kazao je Prosinečki i demantovao kontakte sa Fudbalskim savezom Srbije:

„Srbija ima odličan tim, najbolju odbranu u Evropi, a za mene je Matić najbolji defanzivni vezni igrač na svijetu. Uz to imaju Ljajića koji je odličan napadač. Mislim da ne bi smjeli propustiti naredna velika takmičenja sa tako dobrom ekipom. Nisam razmišljao o Srbiji, čekam klupske ponude, ali sve je moguće.“

Robert Prosinečki svojevremeno je asistirao Slavenu Biliću na klupi Hrvatske, da bi nakon toga predvodio Crvenu zvezdu i Kayserispor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.