Prosinečki u petak objavljuje spisak za Austriju i Španiju
Sjajna smo startali u Ligi nacija i sada naši Zmajevi žele nastaviti pobjedonosnu seriju.

Novi izazovi za Zmajeve

Prosinečki u petak objavljuje spisak za Austriju i Španiju

Samir Mlaćo

Press konferencija na kojoj će selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objaviti spisak igrača za predstojeće utakmice, biće održana u petak, 2.11. u 11:00 sati u sali Atrium hotela Europe u Sarajevu.

Naš A tim će 15. novembra na stadionu Ernst-Happel u Beču odigrati utakmicu UEFA Lige nacija sa Austrijom, dok će 18. 11. u Las Palmasu u prijateljskom meču gostovati selekciji Španije.

Podsjetimo, naša reprezentacija se u Ligi nacija B nalazi na prvom mjestu sa devet osvojenih bodova i gol razlikokm 5:1. U posljednjem meču na Grbavici smo savladali Sjevernu Irsku 2:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi