"Prošli smo dalje i to je najvažnije"

Zlatko Junuzović, junak Austrije

"Prošli smo dalje i to je najvažnije"

Edmir Škorić

Bečka Austrija je u uzvratnom susretu 2. pretkola Evropske lige slavila na Pecari sa 0:1, te se sa ukupnih 3:2 plasirala u naredno pretkolo.

Široki je bio bolja ekipa većim dijelom utakmice, ali su gosti došli do vodstva sredinom drugog dijela, kada je Zlatko Junuzović postigao fantastičan pogodak za goste iz Beča. Do kraja utakmice se, nažalost, rezultat nije mijenjao i Široki se oprostio od Evrope.

"Nada je uvijek postojala. Generalno, nismo danas dobro odigrali. Nismo protivnika imali pod kontrolom čitavu utakmicu. Da je lopta na kraju ušla, bila je naravno sreća. Međutim, mi smo prošli dalje i to je ono što je u ovom trenutku najvažnije. Sve ostalo je danas manje bitno", kazao je Junuzović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.