"Protiv Francuske u što boljem svjetlu"

Video izjave samo na SportSport.ba

"Protiv Francuske u što boljem svjetlu"

Brzonogi Bugojanac Ermin Zec ponovo je priliku dobio sa klupe, te je u posljednjih petnaestak minuta imao par dobrih poteza.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić uveo je Zeca, a izveo Miralema Pjanića, te kraj susreta odigrao u formaciji 4-3-3 sa Zecom, Ibiševićem i Džekom u napadu.

"Dobro je, zadovoljan sam. Najvažnije je da smo mi pobjedili. Jako nam je bitno da smo uzeli tri boda zbog samopouzdanja i predstojeće utakmice sa Francuskom. Svojom sam igrom zadovoljan i spreman sam čekati priliku koju ću, siguran sam, iskoristiti", kaže Zec za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.