Protiv Jedinstva otvaranje sjeverne tribine Tušnja?!

Zbog novonastale situacije probijen rok

Protiv Jedinstva otvaranje sjeverne tribine Tušnja?!

Stolice na sjevernoj tribini stadiona Tušanj nisu postavljene do 5. marta kako je svojevremeno obećano na sastanku u Općini Tuzla na kojem je prisustvovala delegacija Slobode i delegacija općinske administracije.

Obećanje nije ispunjeno zbog novonastale situacije u Tuzlanskom kantonu i Općini Tuzla, odnosno činjenice da su zgrade tih institucija vlasti zapaljene u demonstracijama 7. februara.

Prema saznanjima do kojih smo došli sjeverna tribina stadiona Tušanj bit će otvorena u 5. kolu kada se igra derbi sa bihaćkim Jedinstvom. Naime, Sloboda je u subotu domaćin Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a onda slijede za Tuzlake dva gostovanja u Čapljini i Lukavcu.

U tom razdoblju bi se trebale postaviti stolice na sjever kako bi Sloboda imala veliku podršku sa tribina u najznačajnijoj utakmici proljetnog dijela prvenstva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.