"Protiv Kozare maksimalno koncentrisani"

Češki trener Sarajeva poručuje

"Protiv Kozare maksimalno koncentrisani"

Ekipa Sarajeva sutra će na Koševu dočekati novajliju u društvu najboljih, ekipu Kozare, u susretu u kojem važe kao apsolutni favoriti.

Izabranici češkog stručnjaka Jirija Plišeka u susretu protiv Kozare žele pobjedu s kojom bi se i dalje zadržali na čelnoj poziciji Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

"Pauzu zbog utakmica reprezentacija smo iskoristili na najbolji mogući način. Ukoliko sutra želimo pobjedu protiv Kozare moramo biti maksimalno koncentrisani. Ukoliko budemo na svom nivou, sumnjam da će pobjeda doći u pitanje", rekao je na današnjoj konferenciji za medije češki stručnjak.

Danas je u prostorijama tima sa Koševa predstavljen i novi igrač u bordo dresu, Ivan Sesar.

"Za sada je sve odlično. Svi su me sjajno prihvatili, a ja sam izuzetno zadovoljan što sam došao u jedan ovakav klub", kazao je Sesar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.