Protiv Kozare maksimalno oprezno

Travnik donio bodove iz Zvornika

Protiv Kozare maksimalno oprezno

Ekipa Travnika je nakon dugo vremena došla do gostujućih bodova protiv Drine u Zvorniku, koji će im mnogo značiti u nastavku šampionata.

Šef stručnog štaba Vezira Nedžad Selimović bio je oduševljen sa prvim gostujućim bodovima ove sezone.

"Drago mi da smo pokazali kako nismo samo domaćinska ekipa i što smo sa gostovanja donijeli važne bodove. Iako smo otišli u Zvornik sa oslabljenom ekipom, odigrali smo jako dobro. Ipak, vjerovao sam u igrače koji nisu bili standradni, a oni su mi to  vratili sa dobrom igrom. Moji igrač su ispoštovali sve dogovoreno iz svlačionice i to nam se na kraju vratilo sa pobjedom", kaže Nedžad Selimović za SportSport.ba.

Travnik u Kupu Bosne i Hercegovine na svom stadionu dočekuje ekipu Kozare.

"Čuo sam dosta toga o ekipi Kozare i moramo ih shvtatiti krajnje ozbiljno. Mi jesmo na papiru favoriti, ali se to mora pokazati i na terenu. Tražiću od igrača da odigraju maksimalno oprezno, jer,  naravno, želimo proći dalje u ovom takmičenju", dodao je Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.