Protiv Poljske sa igračima iz Premijer lige

Na spisku 19 fudbalera

Protiv Poljske sa igračima iz Premijer lige

O. Lekić

Stručni štab nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu Poljska - BiH, koja će biti odigrana u Antalyji, 10. decembra u 20.30 sati.

Pošto se ne radi o FIFA terminu, klubovi nisu obavezni dozvoliti igračima nastup za reprezentaciju, pa su za ovaj meč pozvani igrači iz Premijer lige BiH, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Na spisku su:

golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Asmir Avdukić (Borac),

odbrana:
Vule Trivunović (Borac), Semir Kerla (Željezničar), Velibor Vasilić (Željezničar), Muhamed Subašić (Olimpik), Josip Barišić (Široki Brijeg),

vezni red:
Boris Raspudić (Borac), Adnan Zahirović (Čelik), Kenan Handžić (Sarajevo), Muhamed Džakmić (Sarajevo), Dario Purić (Čelik), Edin Višća (Željezničar), Darko Maletić (Borac), Đenaldin Hamzagić (Sarajevo), Jure Ivanković (Široki Brijeg),

napad:
Zoran Kokot (Slavija), Stevo Nikolić (Borac), Adin Džafić (Čelik).

Okupljanje reprezentativaca je na aerodromu Sarajevo, 8. decembra do 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.