Protivnik Sarajeva ne blista u prijateljskim mečevima

Bez pobjede i protiv Nemana

Protivnik Sarajeva ne blista u prijateljskim mečevima

Banants, koji je protivnik Sarajeva u 1. pretkolu kvalifikacija za Evropsku ligu, remizirao je danas sa Nemanom.

Armenski klub je u okviru priprema za nadolazeće mečeve danas odmjerio snage sa Nemanom iz Bjelorusije, a susret je okončan neriješenim rezulatom 1:1.

Prvi su do prednosti u ovom meču stigli igrači Banantsa. Iako su od 74. minute igrali s igračem manje, uspjeli su nedugo nakon toga postići pogodak, ali prednost nisu zadržali. Šest minuta prije kraja Neman je poravnao, a to je ujedno bio i posljednji gol na meču.

Banants je dva dana prije odigrao prijateljski meč i protiv ruskog Tambova od kojeg je opisao sramotan poraz od čak 9:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi