Prozivka crveno - bijelih 15. januara

Novosti iz NK Jedinstvo

Prozivka crveno - bijelih 15. januara

S. Grebović

Prozivka nogometaša Jedinstva za drugi dio takmičenja u proljetnom dijelu sezone Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine zakazana je za nedjelju, 15. januar ove godine.

Bahrudin Hadžić, vodeći čovjek bihaćkog kluba za istakao je kako je zvanični početak priprema zakazan za polovinu januara, a također osvrnuo se i na trenutnu situaciju u klubu.

"U klubu je dosta teška financijska situacija, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi Jedinstvo izvukli iz ove krize. Drago mi je što nismo sami u ovako teškoj situaciji, jer imamo podršku Općine Bihać na čelu sa načelnikom, gospodinom Albinom Muslićem. Što se tiče igračkog kadra, više ćemo znati na zakazanoj prozivci igrača", istakao je Bahrudin Hadžić, sportski direktor NK Jedinstvo Bihać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.