Prozivka igrača NK Orahovica zakazana za 20. januar
Ekipa Orahovice se nakon završenog jesenjeg dijela sezone nalazi na sjajnom trećem mjestu sa samo tri boda zaostatka za vodećom ekipom Omazića.

U toku pregovori sa nekoliko igrača

Prozivka igrača NK Orahovica zakazana za 20. januar

E. Oštraković

Još jedan kantonalni prvoligaš ozvaničio je datum početka priprema.

Naime riječ je o ekipi NK Orahovica 1974, koja je zakazala početak priprema za 20. januar, a mjesto održavanja prvog treninga biti će naknadno objavljeno.

Kada je riječ o igračkom kadru, ekipa Orahovice pretrpjela je nekoliko odlazaka. Klub su u dosadašnjem dijelu zimske pauze napustili Jasmin Mujkić i Armin Cibrić. Oba igrača klub su napustili zbog odlaska u inostranstvo. Također upitan je status još nekoliko igrača ali do početka priprema sve će biti poznato.

Što se tiče dolazaka u ekipu Orahovice, Uprava kluba je u pregovorima sa nekoliko igrača, jedan trasnfer jer već dogovoren ali nažalost ime igrača će biti otkriveno naknadno.

Ekipa Orahovice prvi dio sezone završila je na visokom trećem mjestu sa 29 osvojenih bodova, što je samo tri bodova zaostatka za prvoplasiranom ekipom Omazića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi