Prozivka na Piroti

Prozivka na Piroti

M. Skaka

Trener NK Travnik Nedžad Selimović izvršio je prozivku igrača pred početak priprema za proljetni dio sezone. Na Piroti se okupilo svega 11 igrača jer je dio ekipe na malonogometnom turniru u Tuzli.

Prvi trening  na snijegom prekrivenom terenu stadiona Pirota odradili su Delić, Varupa, Simbad Terzić, Lihovac, Hrustanović,Šiljak, Ćurić i Sanel Terzić, dok je golman Adis Nurković izostao zbog bolesti. Dario Pranjić izostao je zbog zbog smrtnog slučaja u porodici, a ekipi će se priključiti i Derviši. Na prozvici se nisu pojavili Nemeljaković i Mujakić, koji su izrazili želju da karijere nastave u zeničkom Čeliku, odnosno u Sarajevu. Dozvolu za promjenu kluba ranije je dobio Hećo.

NK Travnik pred početak proljetnog dijela sezone u pregovorima je sa četiri nogometaša, ali u Stručnom štabu kluba sa Pirote nisu željeli otkrivati imena potencijalnih pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.