Pršeš: Iznenadili smo Široki jer ovo nije Sloboda na koju su oni navikli

Bod za Tuzlake

Pršeš: Iznenadili smo Široki jer ovo nije Sloboda na koju su oni navikli

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Sloboda je večeras na Pecari remizirala protiv Širokog Brijega (0:0) i tako nastavila niz bez poraza.

Tuzlanski klub je odigrao sjajan meč prvenstveno u odbrani, a na kraju su mogli do pobjede kada je Omar Pršeš s vrha kaznenog prostora šutirao tik pored gola domaćih. Nakon utakmice Pršeš je kazao da je Sloboda zasluženo na kraju došla do boda.

"Bod nam puno znači i nastavili smo niz bez poraza. Znali smo da nas čeka težak meč, ali mislim da smo zasluženo uzeli bod iako smo imali šanse možda da uzmemo i tri boda. Iznenadili smo ih igrajući presing i nismo se povukli i samo branili kao što je Sloboda to radila u prošlosti na Pecari", rekao je Pršeš.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ustana
E sad tucite Radnik u subotu...pa da se fino zaokruzi jadan lijep bodovni saldo. "Radnik" je solidna ekipa ali ne i nepobjediva. Sa malo kontinuiteta "Sloboda" moze kvalitetom na vrh tabele... Samo hrabro!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi