Prva grupa navijača otputovala u Cirih

Prva grupa navijača otputovala u Cirih

Edmir Škorić

Prva grupa navijača nogometne reprezentacije BiH otputovala je danas sa Sarajevskog aerodroma u Cirih gdje će u naredna četiri dana biti smještena u hotelu Crowne Plaza.

Za vrijeme boravka u Cirihu navijači će imati priliku obići ovaj grad, upoznati se sa njegovim znamenitostima, a u utorak, na dan utakmice, otputovat će u St. Gallen gdje će sa početkom od 20.00h pratiti prijateljsku nogometnu utakmicu Brazil-Bosna i Hercegovina.

Večeras je i druga grupa navijača BiH sa Autobuske stanice Sarajevo autobusom Centrotrans-Eurolinesa krenula put Švicarske. Grupi će se tokom puta pridružiti i navijači iz Kaknja, Zenice, Tuzle, Doboja i Bosanskog Broda.

Na putovanju do Švicarske bh navijači će u ponedjeljak (27.02.) svratiti u glavni grad Bavarske - Minhen, obići stadion FC Bayern Munich, popularnu Allianz Arenu i druge znamenitosti grada, te prespavati u Minhenu, a svoj put za Švicarsku nastaviti u utorak ujutro. 
Za ponedjeljak u 19.00h sa Autobuske stanice Sarajevo predviđen je polazak za Švicarsku i treće grupe bh navijača.

Svi navijači na utakmicu u Švicarsku putuju u organizaciji turističke agencije Centrotours iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti