Prva kontrolna utakmica za NK Jedinstvo

Prva kontrolna utakmica za NK Jedinstvo

M. Skaka

Iza nogometaša Jedinstva četiri je dana priprema za nastavak sezone u proljetnom dijelu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Trenira ukupno dvadeset i pet igrača. Senad Smajić, šef stručnog štaba odredio je u subotu, 28.01.2012 godine prvu kontrolnu utakmicu  između igrača koju su u trenažnom procesu.

"Imamo dosta igrača koji su ovdje na treningu i većinom su to novi momci, tako da sam se odlučio u subotu da odigramo jednu trening - kontrolnu utakmicu da vidim sa kakvim igračkim kadrom raspolažem." ističe Smajić za zvanični portal NK Jedinstvo.

Utakmica će se igrati u 14 sati na pomoćnom terenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.