Prva liga FBiH: Duel nekadašnjih premijerligaša na Tušnju

Sloboda dočekuje Jedinstvo

Prva liga FBiH: Duel nekadašnjih premijerligaša na Tušnju

Adnan Beganović

Ovog vikenda na rasporedu je 11. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti nekadašnji premijerligaši, Sloboda i Jedinstvo.

U Tuzli pred praznim tribinama stadiona Tušan snage će odmjeriti Sloboda i Jedinstvo iz Bihaća. Biće to duel od ogromne važnosti za obje momčadi, koje su pred početak sezone najavljivale borbu za povratak u premijerligaško društvo, no nakon 10 odigranih kola nalaze se bliže dnu nego vrhu tabele.

Vodeće Bratstvo na svom terenu će dočekati Čapljinu. I ovaj duel privlači mnogo pažnje, a iz redova aktuelnog lidera najvljuju novu pobjedu.

U Banovićima će se sastati domaća Budućnost i Branitelj, dok će Goražde ugostiti Troglav iz Livna.

Bosna iz Visokog će pred svojim navijačima u duelu sa Podgrmečom pokušati doći do novih bodova, Iskra će u Bugojnu snage odmjeriti sa Radničkim iz Lukavca, Krajina u Cazinu dočekuje Vitez, dok će u Velikoj Kladuši gostovati Rudar iz Kaknja.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.