Prva liga RS: Derbi u Modriči

"Uljari" očekuju novu pobjedu

Prva liga RS: Derbi u Modriči

Adnan Beganović

Danas i sutra igrat će se utakmice 12. kola Prve lige Republike Srpske, a vodeća Modriča će na domaćem terenu snage odmjeriti sa Slobodom iz Mrkonjić Grada.

U posljednje vrijeme fudbaleri Modriče igraju sve bolje. Sutra im u goste stiže neugodna Sloboda iz Mrkonjić Grada, no u Modriči najavljuju novu "tricu" i samim tim ostanak na čelu tabele.

Drugoplasirana Sloboda će u Novom Gradu ugostiti Rudar iz Ugljevika, dok će trećeplasirana Sloga u Doboju snage odmjeriti sa pretposljednjim Borcem iz Šamca.

U Gacko u goste Mladosti danas stiže Kozara, Sutjeska će u Foči dočekati Podrinje, Drina HE će na domaćem terenu snage odmjeriti sa Ljubućem, dok će zvornička Drina gostovati kod Mladosti iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti