Prva liga RS - gužva na vrhu

Odigrano 11. kolo

Prva liga RS - gužva na vrhu

Adnan Beganović

U okviru 11. kola Prve lige RS danas je odigrano šest utakmica, a na tri su pobjede upisale domaće ekipe, dok su tri završene bez pobjednika.

Nakon nepotpunog 11. kola Prve lige RS velika je gužva na vrhu tabele. Razlika između vodećeg Radnika i šestoplasirane Sutjeske je samo jedan bod.

Pomenuti Radnik danas je na domaćem terenu sa 2:1 savladao Slobodu, dok je drugoplasirana Drina HE pretrpjela poraz na gostovanju kod Mladosti (1:0).

Domaću pobjedu upisali su i fudbaleri Rudara iz Ugljevika koji su sa 2:0 savladali zvorničku Drinu.

Golova nije bilo u duelu Crvene Zemlje i Modriče, Sutjeska i Sloga iz Doboja remizirali su rezultatom 1:1, dok su bodove podijelili i Laktaši i Podrinje (2:2).

Sutra igraju Sloboda iz Mrkonjić Grada i Proleter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.