Prva liga RS: Kozara dočekuje Slogu, lider u Mrkonjiću

Prva liga RS: Kozara dočekuje Slogu, lider u Mrkonjiću

A. Beganović

Jedanaesto kolo Prve lige Republike Srpske donosi nam nekoliko zanimljivih susreta, a najzanimljiviji bi mogao biti onaj u Gradišci gdje će domaća Kozara ugostiti Slogu iz Doboja.

Trenutnmi lider šampionata, Mladost iz Velike Obarske, u 11. kolu gostovat će u Mrkonjić Gradu, dok će drugoplasirana Modriča na noge Podrinju.

U Šamcu će posljednjeplasirani Borac odmjeriti snage sa Sutjeskom iz Foče, koja ne briljira u ovoj sezoni, tako da  je u ovom susretu svaki rezultat u opticaju.

Drina iz Zvornika pred domaćim navijačima će pokušati savladati Ljubić, Rudar će u Ugljeviku ugostiti Mladost iz Gacka, dok će Sloboda iz Novog Grada na  svom terenu snage  odmjeriti sa Drinom HE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.