Prva runda “Champions Planet” turnira

Prva runda “Champions Planet” turnira

M. Skaka, foto: Branimir Prijak

I sinoć je “Planet šampiona” smješten u sarajevskom Domu mladih ugostio veliki broj ljuitelja vrhunskog fudbala, te vatrene igrače koji su se odlučili okušati u našem Heineken PES turniru, ili novinarskom turniru u stonom fudbalu.

U susretima osmine finala Heineken PES turnira jučer su postignuti slijedeći rezultati:

Real Madrid - Liverpool 1:2
Chelsea – Juventus 0:1
Villareal – Panathinaikos 0:3
Sporting – Milan 2:2

UCL_PES_raspored-1
Pobjednicima čestitamo, a revanš susreti koji će dati i prve četvrtfinaliste na programu su za 14 dana kada se budu igrale, i gledale utakmice Lige šampiona.

Ništa manje uzbuđenja nije bilo ni u drugom danu Turnira u stonom fudbalu. Izostankom ekipa OBN i Pink BH odigrani su samo susreti Heineken – Oslobođenje 1 (5:0) i Oslobođenje 2 – Dom mladih (5:3).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.