Prve informacije o povredi Neymara nisu nimalo dobre
PSG uskoro igra protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka pa je povreda Neymara došla u najgorem trenutku.

Brazilac doživio isti prelom kao prošle godine?

Prve informacije o povredi Neymara nisu nimalo dobre

Fudbaleri PSG-a plasirali su se sinoć u osminu finala Kupa Francuske nakon što su porazili na domaćem terenu Strasbourg sa 2:0, ali rezultat susreta je ostao u sjeni zbog povrede Neymara.

Brazilski fudbaler je igru napustio pola sata prije kraja meča zbog problema sa povredom desne noge, a inostrani mediji danas prenose kako bi mogla biti u pitanju ista povreda kao prošle godine.

Podsjetimo, on se prošle godine povrijedio pred revanš susret osmine finala Lige prvaka i morao je na operaciju pa je za njega klupska sezona bila završena.

Francuski mediji prenose da je ponovo u pitanju prelom metatarzalne kosti i to desne noge, kao i prošle godine. Ipak, za sada nije potpuno poznato koliko je to ozbiljno, ali trener Thomas Tuchel je poručio da je Neymar zabrinut jer je ponovo u pitanju ista noga.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Neymar je zabrinut jer je u pitanju ista noga i to na istom mjestu. Sudac nije svirao jedan kontakt, pa drugi, treći... i onda je došlo do povrede", poručio je njemački stručnjak nakon meča.

Mediji u Francuskoj smatraju da je nastup Neymara u prvom meču osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu pod znakom pitanja. Podsjetimo, meč se igra 12. februara tako da Brazilca vjerovatno očekuje trka sa vremenom.

Promo

Top Komentari

Heller
Naravno da neće svirat kad se ovaj baca, i onda se desi ovo jer mu niko ne vjeruje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi