Prvi poraz Selimbegovićevog Regensburga

U trećem kolu 2. Bundeslige

Prvi poraz Selimbegovićevog Regensburga

A. Čaušević

Jahn Regensburg kojeg sa klupe predvodi Mersad Selimbegović je upisao prvi poraz ove sezone. 

Nakon pobjede nad Bochumom (3:1) i remijem s Hannoverom (1:1) Regenspurg je gostovao Greuther Fürthu te je upisao poraz rezultatom 1:0.

Gosti su držali "nulu" do posljednjih 15-ak minuta, a gol odluke u 74. minuti poslije odličnog skoka i preciznog udarca glavom je zabio Green.

Postigli su domaći u 81. minuti i drug gogl preko Hrgote, ali je nakon konsultacija s VAR sobom taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Na kraju je ostalo 1:0 te je tako mladi bh. stručnjak koji je dio igračke karijere proveo u fK Željezničar upisao svoj prvi poras u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi