Prvi premijerligaški bod Kozari i GOŠK-u

"Nula" u Gradišci

Prvi premijerligaški bod Kozari i GOŠK-u

Edmir Škorić

U subotu od 17 sati odigrano je pet utakmica trećeg kola Premijer lige BiH. Jedina bez golova odigrana je u Gradišci, gdje su snage odmjerili novajlije u ligi - Kozara i GOŠK.

GOŠK je tako nakon dva poraza (Slavija i Sarajevo) osvojio prvi bod, baš kao i Kozara, koja je u prva dva kola poražena od Borca kod kuće i od Slobode u Tuzli.

U Gradišci se danas nije moglo puno toga vidjeti. Gabeljani su bili bolji, ali nisu imali sreće i dva boda ostavili su na Gradskom stadionu u Gradišci.

Iz prvog dijela bilježimo dobru priliku za goste, kada je Ćulum sa svega tri ili četiri metra promašio gol domaćih. Do kraja utakmice ništa značajno se nije dogodilo i klubovi su upisali po prvi bod u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.