Prvi tim Željezničara sa 6:1 savladao juniore, četiri gola Hajrića

Trening utakmica

Prvi tim Željezničara sa 6:1 savladao juniore, četiri gola Hajrića

E. Škorić

Prvotimci Željezničara su u okviru trening-utakmice savladali juniore sa 6:1.

Za prvi tim su igrali: Fejzić – Blažević, Miletić, Jovanović, Milićević – Jamak, Alispahić – Mujezinović, Nargalić, Mujić – Hajrić. U drugom poluvremenu u igru su ušli Stanić i Muftić.

Za juniore su od prve minute igrali: Miličević – Mulaosmanović, Drina, Bajrić, Fejzić – Duraković, Beća – Gasal, Karalić, Kulašin – Pehilj. Još su igrali: Dalipagić, Hošić, Tabaković, Hukara, Hubanić, Trakić, Mučaj, Pavlak, Mulaosmanović, Mehičić, Grubešić.

Hajrić, koji je ovog ljeta stigao na Grbavicu, postigao je četiri gola, a po jedan Nargalić i Mujić, dok je za juniore s bijele tačke pogodio Mučaj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je u najjačem sastavu dan ranije ugostio FK Tuzla City u generalnoj probi i slavio je s 3:1 na Grbavici, a već za vikend slijedi duel s Veležom na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Unknown
Sta je ovo sad Jovanovic igro?!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi