Prvijenac Šćuka za prvi tim Mlade Boleslav

Zadobio povjerenje Miroslava Kubeka

Prvijenac Šćuka za prvi tim Mlade Boleslav

Malo po malo, Jasmin Šćuk izborio se za mjesto u prvom timu Mlade Boleslav, a danas je uslijedio i njegov prvijenac za prvi tim ove češke ekipe.

Mlada Boleslav je danas na gostovanju kod Sigme Olomuc odigrala neriješeno. Naš 21-godišnji internacionalac doveo je goste u vodstvo u 31. minuti.

Preko Jakuba Petera Sigma je došla do poravnanja, a sve do posljednjeg sudijskog zvižduka rezultat se nije mijenjao, tako da je došlo do podjele bodova.

Šćuk je do danas odigrao 183 minute ove sezone za Mladu Boleslav, a nakon utakmice prošlog kola protiv Teplica izgleda da je u potpunosti zadobio povjerenje trenera Miroslava Kubeka, te mu se danas na najbolji način odužio - pogotkom.

U drugoj utakmici Bohemians 1095 i Dukla Prag odigrali su bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.