Prvo skočite pa recite hop

Oni su već na EP, problem su im premije

Prvo skočite pa recite hop

Adnan Beganović

Iako su još miljama daleko od Evropskog prvenstva Portugalci su uvjereni da Zmajevi na Stadionu svjetlosti nemaju šta tražiti, pa su već počeli pregovori saveza i igrača oko visine premija za plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Za Portugalce nema dvojbi. Oni će igrati na Evropskom prvenstvu i već su se počeli baviti premijama. Međutim, tu je došlo do kratkog spoja na relaciji savez - reprezentativci.

Naime, navodno čelnici saveza za plasman na Evropsko prvenstvo igračima nude po 30.000 eura, što apetite portugalskih zvijezda nikako ne zadovoljava.

Ovakva situacija najviše odgovara Dijamantu i društu, a mi bismo na kraju samo rekli: "prvo skočite pa recite hop".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.