Prvotimcima slobodan dan, rezerve trenirale

Zmajevi trenirali i u Guaruji

Prvotimcima slobodan dan, rezerve trenirale

Teme:

Fudbaleri koji su počeli susret sa Argentinom danas imaju slobodan dan, a trening su odradili fudbaleri koji su susret sa Gaučosima počeli na klupi. 

Ognjen Vranješ koji je sinoćnji trening propustio zbog stomačnih tegoba danas je trenirao, a odvojeno je trenirao i Sejad Salihović. Fudbaler Hoffenheima radio je bez lopte. 

Osima igrača koji nisu dobili priliku protiv Argentine, danas su trenirali i igrači koji su na Maracani dobili priliku sa klupe, Medunjanin, Ibišević i Višća. 

Svi fudbaleri, osim Salihovića su u potpunosti spremni za sve napore koji ih očekuju u narednim duelima. "Od ostalih igrača niko se ne žali na povredu. Sada je najvažnije da se svi odmorimo," riječi su Sušića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije