PSG 10-ak dana bez Lavezzija

PSG 10-ak dana bez Lavezzija

Edmir Škorić

Argetninski napadač Ezequiel Lavezzi povrijedio se u susretu PSG-a i Dinama Kijeva u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, te će izbivati s terena narednih 10-ak dana.

Lavezzi je ljetos iz Napolija stigao u redove bogatog pariškog kluba. Inače, njegov zadatak je da pomaže Zlatanu Ibrahimoviću u napadu, a to neće biti u stanju raditi narednih 10-ak dana.

 

"Zaradio sam lagano istegnuće i jučer sam obavio detaljne pretrage koje su pokazale da se ne radi o ozbiljnijoj povredi. Nažalost, neću moći pomoći svojim suigračima narednih 10-ak dana", kazao je Lavezzi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

On će propustiti ovog vikenda gostovanje kod Bastije, pa i vjerovatno utakmicu sa Sochauxom sljedeće sedmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.