PSG i Barca večeras zakazali press konferencije

Nešto čudno se dešava

PSG i Barca večeras zakazali press konferencije

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar još uvijek je u centru pažnje zbog navoda da će svoju karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

Prošle sedmice pojavila se informacija da PSG želio aktivirati otkupnu klauzulu Neymara koja iznosi čak 222 miliona eura. Iako su u Barceloni pokušali malo da smire strasti čini se da je transfer brazilskog fudbalera u Pariz sve bliže. Današnji potezi čelnika oba kluba su se našla u centru pažnje javnosti.

Naime, PSG je zakazao press konferenciju večeras u 23 sata po našem vremenu, dok će Barcelona svoju održati samo pola sata kasnije. Mnogi vjeruju da će PSG predstaviti Neymara kao svoje novo pojačanje, dok bi Barca mogla potvrditi odlazak Brazilca, i navodno dolazak Marca Verrattija.

Sigurno je da ovo nije slučajnost i s nestrpljenjem se očekuju večerašnje press konferencije oba kluba. Nadamo se da će nakon njih biti jasnije mnogo stvari što se tiče pomenutih fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije