PSG i City žele defanzivca Bayerna

Brazilca žele bogataši

PSG i City žele defanzivca Bayerna

Midhat Šljivak

Ekipe PSG-a i Manchester Cityja žele u svojim redovima vidjeti defanzivca minhenskof Bayerna, Dantea...

Ovaj 30-godišnji Brazilac bio je ključni igrač Bayernove odbrane protekle sezone. Odigrao je 45 utakmica, te je na kraju osvojio tri trofeja s bavarskim gigantom.

Ipak, iako igra u najboljem timu svijeta, Dante bi mogao uskoro promijeniti sredinu. Za njega su veliki interes pokazali Manchester City i PSG, a izazovi višemilionskih ponuda su veoma primamljivi svakom igraču.

Dante je međutim ranije najavio kako želi ostati u Bayernu, no ostaje da vidimo hoće li se to i desiti...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.