PSG je najefikasniji klub od svih u ligama petice

Postigli čak 70 golova do sada

PSG je najefikasniji klub od svih u ligama petice

Teme:

Fudbaleri PSG-a večeras su na beogradskoj Marakani porazili Crvenu zvezdu sa 4:1 u okviru posljednjeg meča grupne faze Lige prvaka te su se na taj način plasirali u osminu finala ovog takmičenja. 

Već smo od Parižana navikli da postižu mnogo golova na utakmicama, a nakon večerašnja četiri, PSG je postao najefikasnija ekipa od svih u ligama petice.

Oni sada imaju ukupno 70 postignutih golova u svim takmičenjima ove sezone i iza sebe su ostavili Manchester City koji je postigao četiri manje.

Ipak, treba reći i to da Građani sutra dočekuju Hoffenheim također u Ligi prvaka, pa treba sačekati i vidjeti hoće li uzvratiti udarac iako je sigurno da ova bitka mnogo ne zanima ni jedne, ni druge.

Top Komentari

Bayern Munchen
Ko ima najbolju odbranu ? FC BAYERN MUNCHEN
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi