PSG kreće u lov na Branislava Ivanovića

PSG kreće u lov na Branislava Ivanovića

Edmir Škorić

Sljedeća želja PSG-a, kada su u pitanju pojačanja, zove se Branislav Ivanović. Srbijanski reprezentativac na meti je bogatog kluba iz Pariza.

Daily Mirror je u ponedjeljak plasirao inforamciju kako je PSG dobro zagrijan za Ivanovića, a kojeg pak odlučno žele da zadrže u redovima Chelseaja.

Parižani nisu zadovoljni Gregoryjem van der Wielom, prvi izborom na poziciji desnog beka. On bi mogao preći u Inter, a Laurent Blanc je sada u potrazi za novim rješenjem na toj poziciji.

Prednost Ivanovića je to što može igrati i na poziciji stopera. PSG je spreman za Ivanovića ponuditi osam miliona eura plus bonuse, a 29-godišnjak bi masno zarađivao tokom četverogodišnjeg ugovora.

Ivanović je od 2008. godine član Chelseaja, ali mu je bilo potrebno čak osam mjeseci da upiše debi u engleskom klubu po dolasku iz moskovskog Lokomotiva. Trenutno je standardan u Chelseaju, a za Plavce je odigrao preko 200 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije