PSG lako protiv Bresta

La Ligue 1

PSG lako protiv Bresta

U pretposljednja dva susreta 16. kola fudbalskog prvenstva Francuske, Paris St. Germain je savladao Brest, dok je Nica u posljednjim trenucima savladala Marseille.

PSG je na svom Parku Prinčeva došao do pobjede rezultatom 3:1 nad ekipom Bresta. Nene je doveo domaće u vodstvo nakon samo pet minuta igre, ali je Roux u 53. minuti vratio stvari na početak.

Momčad iz prijestolnice do kraja susreta ipak nije dopustila iznenađenje na svom terenu, te je došla do punog plijena golovima Bodmera i Giulya. U drugom večerašnjem susretu 16. kola Ligue 1, Nica je golom Faea u 90. minuti došla do bodova protiv Marseilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti