PSG ne odustaje: Rabiot odlazi, pravi se mjesto za Pjanića?

Sveci ne odustaju do bh. reprezentativca

PSG ne odustaje: Rabiot odlazi, pravi se mjesto za Pjanića?

Uprava PSG-a, aktuelnog šampiona Francuske, ne odustaje od dovođenja Miralema Pjanića u redove Svetaca. 

Tim sa Parka Prinčeva plako “posprema” svoju svlačiniocu pa će navjerovatnije u tom pospremanju mladi, 18-godišnji, fudbalera ovoga tima Adriena Rabiota preseliti na Otok, a kao moguće destinacije spominju se rivali iz sjevernog Londona Arsenal i Tottenham.

Kako piše engleski portal Sports Direct, Pjanić se nalazi u top formi i igra Rome itekako zavisi od nastupa bh. reprezentativca za kojeg je pored PSG veoma zagrijan i Manchester United, i to duže vrijeme, a interes za sjajnog veznjaka kluba sa Olimpica ponovo se probudio i kod Tottenhama.

Englezi pišu, kako bi uprkos tome da već na stolu ima Rominu ponudu za produženje ugovora, reprezentativac BiH bi vrlo lako mogao završiti na nekoj od pomenutih destinacija, a najviše šansi daju bogatom PSG-u.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.