PSG nudi 68 miliona eura za Pata i Silvu

Parižani žele brazilski dvojac

PSG nudi 68 miliona eura za Pata i Silvu

Paris Saint-Germain je navodno zainteresovan za dvojac AC Milana, Alexandre Pata i Thiaga Silvu te će pokušati u ovom prelaznom roku da ih dovede u svoje redove.

Izvršni direktor Rossonera, Adriano Galliani nedavno je otputovao u Pariz gdje je pratio mečeve French Opena. Ipak pretpostavlja se da se tamo susreo sa predsjednikom PSG-a, Nasserom Al-Khelaifijem, trenerom Carlom Ancelottijem te sportskim direktorom Leonardom sa kojim je razgovarao o Thiagu Silvi i Patu.

Pato je bio jako blizu prelaska na Park prinčeva u januarskom prelaznom roku, ali ipak do transfera nije došlo. Međutim, Parižani i dalje spremni da daju 28 milona eura za mladog napadača.

Ipak, sada bi uz Pata prema Parizu mogao krenuti i Thiago Silva za kog su bogati vlasnici PSG-a spremni izdvojiti čak 40 miliona eura.

Pato je u jučerašnjoj utakmici protiv Sjedinjenih Američkih Država postigao pogodak, a svoj nastup upisao je i Thiago Silva kog smatraju jednim od najboljih defanzivaca današnjice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.