PSG nudi Lavezzija u zamjenu za Llorisa

Blanc želi Llorisa

PSG nudi Lavezzija u zamjenu za Llorisa

Paris Saint Germain u potrazi je za kvalitetnim rješenjem na golmanskoj poziciji, a navodno na listi želja Laurenta Blanca nalazi se Hugo Lloris.

Prema pisanju francuskih medija, čelnici drugoplasiranog tima Ligue 1 očajno žele da Lloris bude nova 'jedinica' i već u predstojećem prelaznom roku njegovom Tottenhamu ponudit će Ezequiela Lavezzija u zamjenu.

Tottenham navodno ozbiljno razmišlja o opciji razmjene igrača, a inače za 28-godišnjeg Llorisa tokom januarskog transfernog roka interesovali su se Roma i Manchester United. 

Lloris je u redove Tottenhama dospio još 2012. godine iz Lyona za 20 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije